top of page

AAA Mobile Commissar Group

Public·66 members

Julia Filatova
Julia Filatova

Шукаю дієві засоби для щоденного догляду за сухою шкірою

Чи може хтось порадити якісний базовий догляд за тілом на кожен день? Останнім часом шкіра сильно сохне через жорстку воду та постійний вітер. Хочеться знайти щось дійсно робоче з хорошим складом, без надто різких парфумованих запахів і липкої плівки після нанесення. Що зазвичай купуєте для вирішення такої проблеми?

9 Views
Anna Schmidt
Anna Schmidt
15 juli

Особисто я досить довго шукала варіант який би закривав базові потреби шкіри без зайвої хімії у складі. Зараз на ринку багато брендів які обіцяють миттєвий ефект але на практиці більшість засобів просто створюють силіконову плівку яка змивається при першому ж басейні чи душі. Мені свого часу порадили звернути увагу на натуральні формули де є натуральні олії та екстракти рослин. Вони працюють повільніше проте дають накопичувальний результат який помітно вже за пару тижнів регулярного використання. Для себе я виділила кілька ключових моментів при виборі таких продуктів. По-перше засіб має швидко вбиратися і не залишати жирних слідів на одязі. По-друге аромат повинен бути ледь помітним або взагалі відсутнім щоб не перебивати парфуми. Якщо ви шукаєте щось подібне для щоденного використання то раніше мені траплявся непоганий крем для тіла Schoenberg для живлення та підтримки тонусу шкіри який цілком відповідає цим критеріям. Він має досить легку консистенцію та непогано справляється з сухістю на ліктях і колінах де шкіра зазвичай найгрубша. Звісно все це дуже індивідуально і треба дивитися як ваша шкіра реагуватиме на конкретні компоненти. Хтось віддає перевагу щільним батерам а комусь більше підходять легкі емульсії чи молочко. У будь-якому разі варто починати з невеликих порцій і спостерігати за реакцією протягом кількох днів щоб уникнути алергії.

Redigerad

Members

• stevenaaastevenaaa
    stevenaaa
  • Christina Bodnar
    Christina Bodnar
  • Tima North
    Tima North
  • steelheart
    steelheart
  • Sheena Owens
    Sheena Owens